Bali Runners

Stichting Loopgroep Bali Runners – Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.241.26 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Spoordonk schreef op 8 november 2017 om 07:49:
Wat een leuk idee Martien ! Heel mooi dat jij onze speculaasactie wilt ondersteunen. Ik hoop echt dat het gaat lukken om meer dan 4000 pakketten te verkopen. We hebben nu al ongeveer 25 verkooppunten, die ons meehelpen bij de verkoop. Als het allemaal lukt gaan we dit jaar minimaal 10 kinderen helpen via een orthopedische behandeling (operatie, brace, gips) en kunnen die kinderen straks voor het eerst in hun leven goed gaan lopen...
Martien Mattheeuwse Martien Mattheeuwse uit Spoordonk- Oirschot schreef op 5 november 2017 om 23:03:
Beste Henk, Kees, Elia, Antoinette, Piet, Henk & Johan ea, Heb bij Henk van Gerven in De Kerk in Oostelbeers voor €2.- aan speculaas gekocht, heb deze laten vallen en toen die echt gebroken was uitgedeeld in het café, dit leverde €7.60 aan do-naties voor jullie Stap stenen op, die ik af wil dragen aan jullie, idee om ''te breken'' en te delen met €5.- extra opbrengst? We doen `t soame, Martien Mattheeuwse.
Hanneke Hanneke uit Oirschot schreef op 14 oktober 2017 om 13:19:
Kees had met mij een afspraak gemaakt bij de Donkhoeve om de bali runners te verwennen na een training, en er was tevens een vergadering. Fijn en leuk om te doen. Ze mogen vaker gebruik maken van onze locatie als dat gewenst is. Ik wil graag iets voor hen doen op deze manier.
Johan Pijnenburg Johan Pijnenburg uit Oirschot schreef op 13 oktober 2017 om 09:56:
Iedere keer als ik de site van de Bali Runners bezoek ben ik weer opnieuw trots op ons clubje. De site ziet er gelikt uit en wordt goed bijgehouden. Hiervoor natuurlijk alle credits voor Kees. Waar het natuurlijk om gaat is ons doel "ieder kind wil lopen".
Antoinet Hems Antoinet Hems uit Oostelbeers schreef op 18 september 2017 om 15:06:
Wat een mooie site! Ik ben trots om bij de groep van Bali Runners te horen! Het is gezellig en we zetten ons op een sportieve manier in voor de kinderen met beperking in Bali! Complimenten aan Robert die de website maakt! Ga zo door!!
henk van Gerven henk van Gerven uit oostelbeers schreef op 5 juli 2017 om 18:49:
Wat een beleving, met zijn alle aan de triathlon, het was geweldig, volgend jaar weer.
henk van gerven henk van gerven uit oostelbeers schreef op 22 januari 2017 om 19:53:
Verbonden zijn is meer dan samen zijn, meer dan niet alleen zijn, verbonden is weder zijdig, van twee kanten ontmoeten, elkaar raken, voelen dat er een eenheid is, een deelbaarheid die vreugde schept voor beide. Vriendschap een woord met duizenden betekenissen,fijn dat dit onuitsprekelijke zo tastbaar aanwezig mag zijn. dank je.
henk van Gerven henk van Gerven uit Oost West en Middelbeers schreef op 4 januari 2017 om 21:59:
idee voor 2017.... op een vaste zondag in de maand een balirunners loopje organiseren op locatie van een van de bali runners van ongeveer 10-12 km door de omgeving, op een vast tijdstip, iedereen is welkom, en geheel vrijblijvend. graag jullie reactie ...... Henk runner
Toon Oomen Toon Oomen uit Tilburg schreef op 27 december 2016 om 20:51:
In "stappen-zetten" zijn jullie als Bali Runners experts. Van harte proficiat met déze stap, de website! De kinderen op Bali hebben ook experts om zich heen (nodig). We wensen alle steun aan samenwerking en afstemming! We gáán ervoor - samen met jullie! Namens Stepping Stones Bali NL
henk van gerven henk van gerven uit oostelbeers schreef op 26 december 2016 om 20:19:
Wat een grote stap in onze en de toekomst van de kinderen op Bali,samen kunnen we andere laten zien wat het betekent om te leven met een passie. lopen, wandelen , rennen je vrij voelen, een leven met een toekomst ,......een leven met een doel, Balirunners om trots op te zijn, 2017 wordt een top jaar voor alle kinderen veraf en dichtbij, Daar wil ik voor gaan met al mijn kunnen........... samen met jou.
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oirschot schreef op 26 december 2016 om 07:02:
Dag Robert, Wat ben ik blij met deze nieuwe website ! En ik ben niet de enige. De Bali Runners kunnen via deze nieuwe website laten zien wat hun passie is en waarom ze met hart en ziel zich in willen zetten voor de kinderen op Bali, die een klompvoet hebben en via een operatie en intensieve nabehandeling een kans op een betere toekomst krijgen. Jij hebt hier een heel grote bijdrage geleverd. Bedankt namens alle Bali Runners.
Robert Robert uit Singaraja schreef op 24 december 2016 om 04:13:
Gefeliciteerd met jullie website, Bali Runners!

deel deze bali runners gastenboek pagina

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail