Balirunners

Stichting Loopgroep Bali Runners – Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.60.197 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oirschot schreef op 9 mei 2018 om 17:36
Hoi Henri, Stuur maar een email aan smetserskees@hotmail.com, dan kan ik een afspraak met jou maken. Kees Smetsers
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oirschot schreef op 9 mei 2018 om 17:34
Hoi Henri, Natuurlijk vinden de Bali Runners het heel leuk om een keer met jou te gaan lopen in de Loonse en Drunense Duinen. Je kunt het beste contact met ons leggen via de emailadressen, die op de website van de Bali Runners staan. We zien er naar uit om met jou te gaan rennen. Alvast bedankt voor de uitnodiging.
HENRI VAN KASTEREN HENRI VAN KASTEREN uit Helvoirt schreef op 5 mei 2018 om 21:57
Beste Balirunners, Afgelopen zondag heb ik( nr.998) deelgenomen aan jullie Groenewoudlentetrail. Het was een erg mooie tocht ik heb er dan ook de volledige 21KM van genoten. Ik vind het zelf altijd leuk om in nagenoeg onbekend gebied te lopen. Op de meeste plekken plekken was ik dan ook nog nooit geweest. Zelf ga ik elke zondagochtend een tocht door de Loonse en Drunense duinen lopen. En kom ook daar steeds weer nieuwe paden tegen. Als jullie als Bairunners een keer mee willen lopen door de duinen, dan houd ik me aanbevolen en kunnen we samen een tocht maken. Met vriedelijke groeten en ik lees jullie reactie wel, Henri van Kasteren Helvoirt, debleek1a@gmail.com
HENRI VAN KASTEREN HENRI VAN KASTEREN uit Helvoirt schreef op 5 mei 2018 om 21:57
Beste Balirunners, Afgelopen zondag heb ik( nr.998) deelgenomen aan jullie Groenewoudlentetrail. Het was een erg mooie tocht ik heb er dan ook de volledige 21KM van genoten. Ik vind het zelf altijd leuk om in nagenoeg onbekend gebied te lopen. Op de meeste plekken plekken was ik dan ook nog nooit geweest. Zelf ga ik elke zondagochtend een tocht door de Loonse en Drunense duinen lopen. En kom ook daar steeds weer nieuwe paden tegen. Als jullie als Bairunners een keer mee willen lopen door de duinen, dan houd ik me aanbevolen en kunnen we samen een tocht maken. Met vriedelijke groeten en ik lees jullie reactie wel, Henri van Kasteren Helvoirt, debleek1a@gmail.com
Esther de Wert Esther de Wert uit Oirschot schreef op 30 april 2018 om 08:36
Het was fantastisch gisteren. Ik heb 15 km gelopen en zo genoten van de mooie tocht die jullie hebben uitgezet. En al die vriendelijke vrijwilligers die langs de route staan. Het was top! Dank hiervoor.
Astrid van de Kruijs Astrid van de Kruijs uit Helmond schreef op 29 april 2018 om 14:17
Vandaag de lentetrail gelopen . 15 km. Het was super. Mooie route, duidelijk aangegeven. Petje af voor de organisatie. Dank jullie wel voor jullie inzet. Super. Tot volgend jaar.
Koos van der Horst Koos van der Horst uit Best schreef op 29 april 2018 om 12:51
Vandaag de Groene Woud Lentetrail gelopen 15k. Schitterende route door het Groene Woud, op onbekende plekken geweest. Prima aangegeven met dank aan de organisatie en vrijwilligers. Petje af en voor herhaling vatbaar.
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oirschot schreef op 11 januari 2018 om 06:39
Even voor de duidelijkheid: Ik heb deze week een open brief aan Minister President Rutte en zijn collega's geschreven. Ik was namelijk boos dat de stichting Loopgroep Bali Runners 6% omzetbelasting moet afdragen over de opbrengst van de speculaas, die zij verkocht hebben en waarvan de opbrengst voor 100% gaat naar de financiering van de hulpverlening aan kinderen op Bali en Sumatra, die een beperking hebben en niet kunnen lopen. Ik was boos omdat de zelfde Minister President Rutte en zijn collega's van plan zijn om meer dan een miljard euro dividendbelasting terug te geven aan grote (buitenlandse) bedrijven, die vaak via (soms geheime) "deals" al relatief weinig belasting betalen. Iedereen weet dat Nederland een belastingparadijs is geworden, maar dat geldt niet voor de gewone man of vrouw en voor goede doelen. Die betalen het gelag voor dit beleid. Ik vind dit onrechtvaardig en heb daarom genoemde open brief geschreven. De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad hebben mijn open brief gepubliceerd en dat heeft geleid tot héél veel positieve reacties van mensen die dit beleid ook onrechtvaardig vinden.
Diana Spaans Diana Spaans uit Den Haag schreef op 9 januari 2018 om 07:58
Goedemorgen, Ik zag uw bericht in de krant over de fiscus die jullie stichting plukt. Ik weet bijna zeker dat de belasting jullie een foute code heeft gegeven. Ik heb zelf ook een stichting en ik heb geen boekhouder nodig elk jaar en ik hoef niet elke 3 maanden mijn financiële gegevens in te dienen. Want ik ben een stichting. En jullie zijn dat ook. Dus neem contact op met de belastingdienst. Ze hebben dit al eens eerder gedaan met een stichting in Limburg. Als jullie vragen hebben: 06-3074.8746 ('s avonds)
Henk v d Oord Henk v d Oord uit Oirschot schreef op 16 november 2017 om 10:02
Hierbij wil ik Kees de complimenten maken over de mooie site van de Balirunners. En niet alleen een mooie site maar ook heel uitgebreid en overzichtelijk. Kees de Complimenten !
Pieter Muskens Pieter Muskens uit Nuenen c.a. schreef op 13 november 2017 om 15:56
Beste Kees. Wij hebben je laatste boek "Het verdriet achter de glimlach" met grote verbazing zitten lezen. Verbaast waren wij, dat jij naast ambtenaar ook nog schrijver was. Nooit achter je gezocht, wel dat je altijd een bescheiden en innemend persoon was. Zo kennen wij je ook. Deze roman hebben wij in een adem uitgelezen en heeft ons echt ontroerd. Ook dat jij zo betrokken bent met de Balinezen. Maar ja, als je er inmiddels 57 keer bent geweest kan het haast niet anders. Tonnie en ik hebben het eiland slechts 1 keer bezocht en hebben het toen in 9 dagen alleen van de toeristische kant bekeken. Kees, chapeau voor wat jij en je Loopgroep Bali Runners voor deze bevolkingsgroep doen. Groetjes vanuit Nuenen. Tonnie en Pieter.
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Spoordonk schreef op 8 november 2017 om 07:49
Wat een leuk idee Martien ! Heel mooi dat jij onze speculaasactie wilt ondersteunen. Ik hoop echt dat het gaat lukken om meer dan 4000 pakketten te verkopen. We hebben nu al ongeveer 25 verkooppunten, die ons meehelpen bij de verkoop. Als het allemaal lukt gaan we dit jaar minimaal 10 kinderen helpen via een orthopedische behandeling (operatie, brace, gips) en kunnen die kinderen straks voor het eerst in hun leven goed gaan lopen...
Martien Mattheeuwse Martien Mattheeuwse uit Spoordonk- Oirschot schreef op 5 november 2017 om 23:03
Beste Henk, Kees, Elia, Antoinette, Piet, Henk & Johan ea, Heb bij Henk van Gerven in De Kerk in Oostelbeers voor €2.- aan speculaas gekocht, heb deze laten vallen en toen die echt gebroken was uitgedeeld in het café, dit leverde €7.60 aan do-naties voor jullie Stap stenen op, die ik af wil dragen aan jullie, idee om ''te breken'' en te delen met €5.- extra opbrengst? We doen `t soame, Martien Mattheeuwse.
Hanneke Hanneke uit Oirschot schreef op 14 oktober 2017 om 13:19
Kees had met mij een afspraak gemaakt bij de Donkhoeve om de bali runners te verwennen na een training, en er was tevens een vergadering. Fijn en leuk om te doen. Ze mogen vaker gebruik maken van onze locatie als dat gewenst is. Ik wil graag iets voor hen doen op deze manier.
Johan Pijnenburg Johan Pijnenburg uit Oirschot schreef op 13 oktober 2017 om 09:56
Iedere keer als ik de site van de Bali Runners bezoek ben ik weer opnieuw trots op ons clubje. De site ziet er gelikt uit en wordt goed bijgehouden. Hiervoor natuurlijk alle credits voor Kees. Waar het natuurlijk om gaat is ons doel "ieder kind wil lopen".
Antoinet Hems Antoinet Hems uit Oostelbeers schreef op 18 september 2017 om 15:06
Wat een mooie site! Ik ben trots om bij de groep van Bali Runners te horen! Het is gezellig en we zetten ons op een sportieve manier in voor de kinderen met beperking in Bali! Complimenten aan Robert die de website maakt! Ga zo door!!
henk van Gerven henk van Gerven uit oostelbeers schreef op 5 juli 2017 om 18:49
Wat een beleving, met zijn alle aan de triathlon, het was geweldig, volgend jaar weer.
henk van gerven henk van gerven uit oostelbeers schreef op 22 januari 2017 om 19:53
Verbonden zijn is meer dan samen zijn, meer dan niet alleen zijn, verbonden is weder zijdig, van twee kanten ontmoeten, elkaar raken, voelen dat er een eenheid is, een deelbaarheid die vreugde schept voor beide. Vriendschap een woord met duizenden betekenissen,fijn dat dit onuitsprekelijke zo tastbaar aanwezig mag zijn. dank je.
henk van Gerven henk van Gerven uit Oost West en Middelbeers schreef op 4 januari 2017 om 21:59
idee voor 2017.... op een vaste zondag in de maand een balirunners loopje organiseren op locatie van een van de bali runners van ongeveer 10-12 km door de omgeving, op een vast tijdstip, iedereen is welkom, en geheel vrijblijvend. graag jullie reactie ...... Henk runner
Toon Oomen Toon Oomen uit Tilburg schreef op 27 december 2016 om 20:51
In "stappen-zetten" zijn jullie als Bali Runners experts. Van harte proficiat met déze stap, de website! De kinderen op Bali hebben ook experts om zich heen (nodig). We wensen alle steun aan samenwerking en afstemming! We gáán ervoor - samen met jullie! Namens Stepping Stones Bali NL

deel deze bali runners gastenboek pagina

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail