Balirunners

Stichting Loopgroep Bali Runners – Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.28.227.63 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oostelbeers schreef op 3 april 2019 om 09:41
Voor iedereen, die zich als hardloper of trailrunner nog wil inschrijven voor de Groene Woud Lente Trail, moet ik helaas mededelen dat de limiet van 350 deelnemende hardlopers en trailrunners is bereikt. Wandelaars kunnen zich nog wel inschrijven op 14 april 2019. De limitering voor hardlopers en trailrunners heeft te maken met de voorwaarden van de beheerder van natuurgebied Kampina (Natuurmonumenten) en de beperkte parkeercapaciteit bij de startlocatie. Mogelijk komen er nog afmeldingen en daarom adviseer ik degenen, die nog mee willen doen, een email te sturen aan mij (smetserskees@hotmail.com).
Jan van Erp Jan van Erp uit Waalwijk schreef op 1 april 2019 om 20:31
Beste mensen, Graag wil ik me inschrijven voor de 11 km trail voor 14 april. Is dit nog mogelijk? Via 'inschrijven.nl' kom ik niet verder. Ik hoop dat het nog lukt. Hartelijke groet, Jan
Michelle Michelle uit Boxtel schreef op 1 april 2019 om 16:11
Beste, ik zou graag deel willen nemen aan de Groene Woud Lente Trail op 14 april 2019. Via inschrijven.nl kan ik echter het evenement niet vinden. Hoe kan ik mij voor deze mooie trail alsnog opgeven? Met sportieve groeten, Michelle
Aly Talen Aly Talen schreef op 31 maart 2019 om 20:31
Beste, is het nog mogelijk om in te schrijven voor de 33 van de Groene Woud Lente Trail? Op de website van inschrijven.nl staat dit er niet meer mee tussen. Met vriendelijke groet, Aly
Lian Coppens Lian Coppens uit Bladel schreef op 31 december 2018 om 15:16
Hoi Angela en Kees, heel leuk om jullie tegen te komen tijdens een spontane boswandeling op Oudjaarsdag! Na het horen van je positieve verhalen en de goede vooruitzichten voor kansarme kinderen op Bali, heb ik gelijk de laptop geopend en een donatie gedaan: omdat ik zo veel waardering en dankbaarheid voel voor jullie inzet en moeite!! Alle goeds voor het Nieuwe Jaar! Hartelijke groetjes, Lian Coppens, Bladel (en Henri natuurlijk!)
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oirschot schreef op 9 mei 2018 om 17:36
Hoi Henri, Stuur maar een email aan smetserskees@hotmail.com, dan kan ik een afspraak met jou maken. Kees Smetsers
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oirschot schreef op 9 mei 2018 om 17:34
Hoi Henri, Natuurlijk vinden de Bali Runners het heel leuk om een keer met jou te gaan lopen in de Loonse en Drunense Duinen. Je kunt het beste contact met ons leggen via de emailadressen, die op de website van de Bali Runners staan. We zien er naar uit om met jou te gaan rennen. Alvast bedankt voor de uitnodiging.
HENRI VAN KASTEREN HENRI VAN KASTEREN uit Helvoirt schreef op 5 mei 2018 om 21:57
Beste Balirunners, Afgelopen zondag heb ik( nr.998) deelgenomen aan jullie Groenewoudlentetrail. Het was een erg mooie tocht ik heb er dan ook de volledige 21KM van genoten. Ik vind het zelf altijd leuk om in nagenoeg onbekend gebied te lopen. Op de meeste plekken plekken was ik dan ook nog nooit geweest. Zelf ga ik elke zondagochtend een tocht door de Loonse en Drunense duinen lopen. En kom ook daar steeds weer nieuwe paden tegen. Als jullie als Bairunners een keer mee willen lopen door de duinen, dan houd ik me aanbevolen en kunnen we samen een tocht maken. Met vriedelijke groeten en ik lees jullie reactie wel, Henri van Kasteren Helvoirt, debleek1a@gmail.com
HENRI VAN KASTEREN HENRI VAN KASTEREN uit Helvoirt schreef op 5 mei 2018 om 21:57
Beste Balirunners, Afgelopen zondag heb ik( nr.998) deelgenomen aan jullie Groenewoudlentetrail. Het was een erg mooie tocht ik heb er dan ook de volledige 21KM van genoten. Ik vind het zelf altijd leuk om in nagenoeg onbekend gebied te lopen. Op de meeste plekken plekken was ik dan ook nog nooit geweest. Zelf ga ik elke zondagochtend een tocht door de Loonse en Drunense duinen lopen. En kom ook daar steeds weer nieuwe paden tegen. Als jullie als Bairunners een keer mee willen lopen door de duinen, dan houd ik me aanbevolen en kunnen we samen een tocht maken. Met vriedelijke groeten en ik lees jullie reactie wel, Henri van Kasteren Helvoirt, debleek1a@gmail.com
Esther de Wert Esther de Wert uit Oirschot schreef op 30 april 2018 om 08:36
Het was fantastisch gisteren. Ik heb 15 km gelopen en zo genoten van de mooie tocht die jullie hebben uitgezet. En al die vriendelijke vrijwilligers die langs de route staan. Het was top! Dank hiervoor.
Astrid van de Kruijs Astrid van de Kruijs uit Helmond schreef op 29 april 2018 om 14:17
Vandaag de lentetrail gelopen . 15 km. Het was super. Mooie route, duidelijk aangegeven. Petje af voor de organisatie. Dank jullie wel voor jullie inzet. Super. Tot volgend jaar.
Koos van der Horst Koos van der Horst uit Best schreef op 29 april 2018 om 12:51
Vandaag de Groene Woud Lentetrail gelopen 15k. Schitterende route door het Groene Woud, op onbekende plekken geweest. Prima aangegeven met dank aan de organisatie en vrijwilligers. Petje af en voor herhaling vatbaar.
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oirschot schreef op 11 januari 2018 om 06:39
Even voor de duidelijkheid: Ik heb deze week een open brief aan Minister President Rutte en zijn collega's geschreven. Ik was namelijk boos dat de stichting Loopgroep Bali Runners 6% omzetbelasting moet afdragen over de opbrengst van de speculaas, die zij verkocht hebben en waarvan de opbrengst voor 100% gaat naar de financiering van de hulpverlening aan kinderen op Bali en Sumatra, die een beperking hebben en niet kunnen lopen. Ik was boos omdat de zelfde Minister President Rutte en zijn collega's van plan zijn om meer dan een miljard euro dividendbelasting terug te geven aan grote (buitenlandse) bedrijven, die vaak via (soms geheime) "deals" al relatief weinig belasting betalen. Iedereen weet dat Nederland een belastingparadijs is geworden, maar dat geldt niet voor de gewone man of vrouw en voor goede doelen. Die betalen het gelag voor dit beleid. Ik vind dit onrechtvaardig en heb daarom genoemde open brief geschreven. De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad hebben mijn open brief gepubliceerd en dat heeft geleid tot héél veel positieve reacties van mensen die dit beleid ook onrechtvaardig vinden.
Diana Spaans Diana Spaans uit Den Haag schreef op 9 januari 2018 om 07:58
Goedemorgen, Ik zag uw bericht in de krant over de fiscus die jullie stichting plukt. Ik weet bijna zeker dat de belasting jullie een foute code heeft gegeven. Ik heb zelf ook een stichting en ik heb geen boekhouder nodig elk jaar en ik hoef niet elke 3 maanden mijn financiële gegevens in te dienen. Want ik ben een stichting. En jullie zijn dat ook. Dus neem contact op met de belastingdienst. Ze hebben dit al eens eerder gedaan met een stichting in Limburg. Als jullie vragen hebben: 06-3074.8746 ('s avonds)
Henk v d Oord Henk v d Oord uit Oirschot schreef op 16 november 2017 om 10:02
Hierbij wil ik Kees de complimenten maken over de mooie site van de Balirunners. En niet alleen een mooie site maar ook heel uitgebreid en overzichtelijk. Kees de Complimenten !
Pieter Muskens Pieter Muskens uit Nuenen c.a. schreef op 13 november 2017 om 15:56
Beste Kees. Wij hebben je laatste boek "Het verdriet achter de glimlach" met grote verbazing zitten lezen. Verbaast waren wij, dat jij naast ambtenaar ook nog schrijver was. Nooit achter je gezocht, wel dat je altijd een bescheiden en innemend persoon was. Zo kennen wij je ook. Deze roman hebben wij in een adem uitgelezen en heeft ons echt ontroerd. Ook dat jij zo betrokken bent met de Balinezen. Maar ja, als je er inmiddels 57 keer bent geweest kan het haast niet anders. Tonnie en ik hebben het eiland slechts 1 keer bezocht en hebben het toen in 9 dagen alleen van de toeristische kant bekeken. Kees, chapeau voor wat jij en je Loopgroep Bali Runners voor deze bevolkingsgroep doen. Groetjes vanuit Nuenen. Tonnie en Pieter.
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Spoordonk schreef op 8 november 2017 om 07:49
Wat een leuk idee Martien ! Heel mooi dat jij onze speculaasactie wilt ondersteunen. Ik hoop echt dat het gaat lukken om meer dan 4000 pakketten te verkopen. We hebben nu al ongeveer 25 verkooppunten, die ons meehelpen bij de verkoop. Als het allemaal lukt gaan we dit jaar minimaal 10 kinderen helpen via een orthopedische behandeling (operatie, brace, gips) en kunnen die kinderen straks voor het eerst in hun leven goed gaan lopen...
Martien Mattheeuwse Martien Mattheeuwse uit Spoordonk- Oirschot schreef op 5 november 2017 om 23:03
Beste Henk, Kees, Elia, Antoinette, Piet, Henk & Johan ea, Heb bij Henk van Gerven in De Kerk in Oostelbeers voor €2.- aan speculaas gekocht, heb deze laten vallen en toen die echt gebroken was uitgedeeld in het café, dit leverde €7.60 aan do-naties voor jullie Stap stenen op, die ik af wil dragen aan jullie, idee om ''te breken'' en te delen met €5.- extra opbrengst? We doen `t soame, Martien Mattheeuwse.
Hanneke Hanneke uit Oirschot schreef op 14 oktober 2017 om 13:19
Kees had met mij een afspraak gemaakt bij de Donkhoeve om de bali runners te verwennen na een training, en er was tevens een vergadering. Fijn en leuk om te doen. Ze mogen vaker gebruik maken van onze locatie als dat gewenst is. Ik wil graag iets voor hen doen op deze manier.
Johan Pijnenburg Johan Pijnenburg uit Oirschot schreef op 13 oktober 2017 om 09:56
Iedere keer als ik de site van de Bali Runners bezoek ben ik weer opnieuw trots op ons clubje. De site ziet er gelikt uit en wordt goed bijgehouden. Hiervoor natuurlijk alle credits voor Kees. Waar het natuurlijk om gaat is ons doel "ieder kind wil lopen".

deel deze bali runners gastenboek pagina

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail