Bali Runners

Stichting Loopgroep Bali Runners – Doelgroep 2018

Doelgroep van de stichting Loopgroep Bali Runners tijdens het project voor het jaar 2018.

 

Bali runners Logo smallHet bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners heeft besloten de in het jaar 2017 ontvangen donaties en sponsorgelden in het jaar 2018 te besteden aan de hierna te noemen doelgroep.

De in het jaar 2017 ontvangen donaties en sponsorgelden zullen in het jaar 2018 worden besteed aan de financiering van de hulpverlening aan kinderen met een orthopedische behandelbare beperking, die in Indonesië op de eilanden Bali en Sumatra geholpen zullen worden.

Met “hulpverlening” wordt bedoeld het complete traject van selectie, begeleiding, operatie, fysiotherapie en revalidatie van kinderen met een orthopedisch behandelbare beperking, die alleen via een operatie geholpen kunnen worden.

Met “hulpverlening” worden ook bedoeld alle handelingen, die nodig zijn om een kind met een orthopedisch behandelbare beperking te helpen, dat niet geopereerd hoeft te worden geopereerd. Daarbij kan gedacht worden aan fysiotherapie, braces en gips.

Nadere informatie omtrent het voorgaande is te vinden in de pagina BELEID en de pagina EVENEMENTEN (submenu PROJECTEN 2018) van deze website.


deel deze pagina

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail