Bali Runners

Financiële Pagina van Bali Runners

Financiële pagina van de Bali Runners.

Bali runners Logo small

Beste donateurs, sponsors en andere belangstellenden.

Vanaf 6-2-2017 opereren de Bali Runners onder de vlag van de stichting Loopgroep Bali Runners. De naam “Bali Runners” blijft echter wel bestaan en zal zichtbaar blijven in onder andere het logo en de loopshirts van de Bali Runners.

Inmiddels hebben de Bali Runners op 2-1-2017 het financiële jaarverslag over het jaar 2016 op deze website geplaatst. Dit kunt u vinden in het submenu FINANCIEEL JAARVERSLAG.

Elk jaar zal in de maand januari het financiële jaarverslag van de stichting Loopgroep Bali Runners op de website verschijnen. Daarmee zal worden voldaan aan één van de voorwaarden voor een ANBI-aanwijzing.

Vragen over het financieel jaarverslag

Voor vragen over het financieel jaarverslag kunt u terecht bij Kees Smetsers, mobiel telefoonnummer: 06-37342970, emailadres: smetserskees@hotmail.com.

Vragen over donaties en sponsorgelden

Als u een donatie wilt doen, of als u een sponsorbijdrage wilt doen, of als u een advertentie wilt plaatsen op deze website, dan kunt u contact opnemen met Kees Smetsers. Deze zal u graag van dienst zijn.

Bankrekeningnummer voor donaties en sponsorbijdragen

Donaties en sponsorbijdragen kunnen worden overgemaakt op het bankrekeningnummer van de stichting Loopgroep Bali Runners. Het bankrekeningnummer is: NL34RABO 0316590371.

Fiscale aftrek van donaties en sponsorbijdragen

De Belastingdienst heeft met ingang van 6-2-2017 de stichting Loopgroep Bali Runners aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat donaties en sponsorbijdragen aan deze stichting fiscaal aftrekbaar zijn, rekening houdende met de daarvoor geldende drempel. Uitvoerige informatie kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Postadres van de stichting Loopgroep Bali Runners

Het postadres van de stichting Loopgroep Bali Runners is: Stichting Loopgroep Bali Runners, per adres: Kees Smetsers, Bekersberg 4, 5688 JN Oirschot.

Algemene gegevens:

tabel


deel deze bali runners financiële pagina

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail