Balirunners

Stichting Loopgroep Bali Runners – Beleidsplan 2021

Beleidsplan 2021 van de stichting Loopgroep Bali Runners.

In het afgelopen jaar 2020 heeft de stichting Loopgroep Bali Runners financiële steun verleend aan de hierna te noemen stichtingen, die in Indonesië kinderen met een orthopedisch behandelbare afwijking hebben geholpen via een operatie of andere behandeling:

  • Stichting Stepping Stones op het eiland Bali (selectie, begeleiding en coördinatie van te opereren kinderen, alsmede het verlenen van hulp aan kinderen die niet geopereerd hoeven te worden, bijscholing, onderwijs en samenwerking met andere personen, instellingen, ziekenhuizen, consultatiebureaus en artsen);
  • Stichting Pusat Rehabilitasi Harapan Jaya op het eiland Sumatra (operatie, revalidatie en andere behandelingen van kinderen met een orthopedische beperking).

Het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners heeft besloten om het beleid van het jaar 2020 te continueren in het jaar 2021. Deze beslissing is in onderling overleg genomen in de jaarvergadering van de stichting Loopgroep Bali Runners.

De voorwaarden, die door het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners zijn gesteld aan haar financiële hulpverlening, zijn vastgelegd in de tekst van de projecten over de afgelopen jaren. Deze tekst is te vinden in het hoofdmenu EVENEMENTEN, submenu PROJECTEN 2019  en 2020 van de website www.balirunners.nl.

Door de coronacrisis is het vanaf maart 2020 moeilijker geworden om fondsen te werven, die gebruikt kunnen worden voor eerdergenoemde hulpverlening. Daarom heeft het bestuur besloten om te zoeken naar alternatieve manieren voor fondsenwerving.

Namens het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners,

Kees Smetsers
Penningmeester

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail