Balirunners

Stichting Loopgroep Bali Runners – Beleidsplan 2020

Beleidsplan 2020 van de stichting Loopgroep Bali Runners.

In het afgelopen jaar 2019 heeft de stichting Loopgroep Bali Runners financiële steun verleend aan de hierna te noemen stichtingen, die in Indonesië kinderen met een orthopedisch behandelbare afwijking hebben geholpen via een operatie of andere behandeling:

  • Stichting Stepping Stones op het eiland Bali (selectie, begeleiding en coördinatie van te opereren kinderen, alsmede het verlenen van hulp aan kinderen die niet geopereerd hoeven te worden);
  • Stichting Pusat Rehabilitasi Harapan Jaya op het eiland Sumatra (operatie en revalidatie).

Het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners heeft besloten om het beleid van het jaar 2019 te continueren in het jaar 2020. Deze beslissing is in onderling overleg genomen en maakt onderdeel uit van de jaarvergadering van de stichting Loopgroep Bali Runners d.d. 10 februari 2020.

De voorwaarden, die door het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners zijn gesteld aan haar financiële hulpverlening, zijn vastgelegd in de tekst van de projecten over de jaren  2019 en 2020. Deze tekst is te vinden in het hoofdmenu EVENEMENTEN, submenu PROJECTEN 2019  en 2020 van de website www.balirunners.nl.

Namens het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners,

Kees Smetsers
Secretaris en penningmeester

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail