Bali Runners

Stichting Loopgroep Bali Runners – Sponsors en donateurs

SPONSORS | ADVERTENTIES

Bali runners Logo smallDe Bali Runners zetten zich met hart en ziel in voor de kinderen in Indonesië, die een beperking hebben. Voor hun projecten hebben zij de steun van donateurs en sponsors nodig, zonder deze steun kunnen zij niets.

In het afgelopen jaar zijn de Bali Runners verrast door het enthousiasme waarmee héél veel mensen hebben meegeholpen aan het tot stand komen van een opbrengst van 9.034,85 voor hun eerste project, een resultaat dat zij in hun stoutste dromen nooit verwacht hadden. Daarvoor zijn zij iedereen heel dankbaar.

Alle acht Bali Runners vinden het van het grootste belang dat de relatie tussen de Bali Runners en de donateurs goed is en dat de uitgevoerde projecten transparant en duidelijk zijn. Om deze reden hebben zij in het jaar 2016 gekozen voor een concreet project, namelijk de financiering van de operatie en nabehandeling van kinderen op het eiland Bali, die een klompvoet hebben en alleen door een operatie geholpen kunnen worden.

Op 6-2-2017 is een lang gekoesterde wens van de Bali Runners in vervulling gegaan. Vanaf deze datum opereren zij voortaan onder de vlag van de stichting Loopgroep Bali Runners.Via deze stichting zal een ANBI-aanwijzing worden aangevraagd.

Voor het jaar 2016, het jaar waarin de Bali Runners nog geen stichting waren, hebben de Bali Runners inmiddels verantwoording afgelegd via een financieel jaarverslag, dat u kunt vinden in het hoofdmenu FINANCIEEL 2016. In deze verantwoording kunt u zien dat er nagenoeg geen kosten ten laste van het project over het jaar 2016 zijn gebracht. Het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners zal dit beleid voortzetten.

Het oprichten van een stichting en het maken van een website kost natuurlijk geld en daarom zoeken de Bali Runners personen, organisaties en bedrijven die een advertentie willen plaatsen op deze pagina.

Iedereen die de Bali Runners via een advertentie wil steunen, kan dat doen door het logo of een andere afbeelding te sturen naar smetserskees@hotmail.com. De Bali Runners vragen een bijdrage van 25 euro voor een eenmalige advertentie. Deze advertentie zal één jaar op de website staan. Daarna kan de advertentie jaarlijks verlengd worden tegen betaling van 25 euro. Mocht u vragen hebben over het plaatsen van een advertentie dat kunt u uw vragen richten naar dit zelfde emailadres.

De bijdragen voor advertenties, donaties en andere bijdragen kunnen worden gedaan op de nieuwe bankrekening van de stichting Loopgroep Bali Runners. Het nummer van deze bankrekening zal binnenkort op deze website bekend worden gemaakt.


Logo Runners World Eindhoven

 

 

 

 

 

 

Familierestaurant De Vier Linden
Doornboomstraat 8
5091 CB Oost- West en Middelbeers
Telefoon: 013-5141247
Email: info@de-4-linden.nl
Website: www.de-4-linden.nll

 

Ronnor Eindhoven
Geldropseweg 19-23
5611SC Eindhoven
Telefoon: 040-2930124
Email: info@ronnoreindhoven.nl
Website: www.ronnoreindhoven.nl

 

Zorgboerderij Het Scheiend
Nieuwedijk 51
5688LK Oirschot
Telefoon: 0411-610333
Email: hetscheiend@live.nl
Website: www.hetscheiend.nl

Website: www.kindermassagebest.nl
Email:
service@kindermassagebest.nl|
Telefoon:
06-23328170


deel deze bali runners sponsors pagina

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail