Balirunners

Agenda 2024

Agenda 2024 stichting Loopgroep Bali Runners

 

De negen Bali Runners nemen ook dit jaar weer deel aan hardloopwedstrijden, trails en zelfs een kwart triatlon. Daarnaast organiseren ze zelf ook evenementen, zoals bijvoorbeeld de Groene Woud Lente Trail. Hieronder volgt de agenda voor het jaar 2024. In de loop van het jaar zal de agenda worden aangevuld.

 

14 januari 2024: Halve marathon Egmond aan Zee

Ook dit jaar gaan er weer Bali Runners naar Egmond aan Zee om daar op het strand en door de duinen de strijd tegen de elementen van Moeder Natuur aan te gaan.

 

28 januari 2024: Joe Mann Bosloop in Best

Dit is een cross, die deel uitmaakt van de Kempische Cross Competitie.

 

4 februari 2024: Midwinter marathon (25 kilometer) in Apeldoorn

Deze wedstrijd vindt plaats op een uitdagend parcours op de noordkant van de Hoge Veluwe en is een heel goede voorbereiding op de hele marathon van Hulst naar Terneuzen, die de Bali Runners op zaterdag 20 april 2024 gaan lopen.

 

5 februari 202: Jaarvergadering

De Bali Runners houden op deze dag hun jaarlijkse bestuursvergadering.

 

18 februari 2024: Wedertcross in Valkenswaard

Dit is de voorlaatste cross van de Kempische Cross Competitie.

 

25 februari 2024: Paarse Bos Cross in Waalre.

De studenten atletiekvereniging Asterix organiseert deze laatste cross van de Kempische Cross Competitie, die plaats vindt in de bossen bij de Hut van Mie Pils in Waalre.

 

25 februari 2024: Hele marathon Maasmechelen

Een aantal Bali Runners gaan meedoen aan de hele en halve marathon van het Nationaal Park Hoge Kempen in Maasmechelen.

 

10 maart 2024: Groene Woud Lente Trail in Oirschot

Op deze dag organiseren de Bali Runners samen met Atletiek Oirschot hun jaarlijkse Groene Woud Lente Trail. Deze recreatieve trail vindt dit jaar plaats in het bijzondere natuurgebied De Mortelen. Op deze website staat in het hoofdmenu “Groene Woud Lente Trail 2024” een afbeelding van de flyer van deze trail, waarop alle relevante informatie is te vinden. De datum van deze trail is vroeger dan andere jaren omdat de beheerder van het natuurgebied, het Brabants Landschap, de broedtijd van de vogels in dit gebied heeft uitgebreid. De opbrengst van deze trail gaat, zoals elk jaar, naar de hulpverlening van kinderen in Indonesië, die een fysieke loopbeperking hebben (meestal klompvoet) en daardoor niet goed kunnen lopen.

 

20 april 2024: Zeeland Marathon van Hulst naar Terneuzen

Dit wordt een van de hoogtepunten van dit jaar, want op deze dag gaan een groot aantal Bali Runners de uitdaging van een hele marathon aan. Een van de deelnemende Bali Runners gaat op deze dag haar eerste hele marathon lopen.

 

22 juni 2024: Kwart triatlon van het Groene Woud in Oirschot

Deze kwart triatlon wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door een aantal verenigingen uit de gemeente Oirschot. Ook dit jaar doen er weer een aantal Bali Runners mee.

 

13 oktober 2024: Marathon van Eindhoven

Natuurlijk gaan er ook dit jaar weer een aantal Bali Runners meedoen aan de halve en hele marathon van Eindhoven.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail