Balirunners

Bali Runners Bosloop 2022

Bali Runners Bosloop 2022 gaat niet door.
 
Wegens het geringe aantal aanmeldingen voor de Bali Runners Bosloop 2022 heeft het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners moeten besluiten om dit door hen georganiseerde evenement niet door te laten gaan.
Dit is erg jammer want de opbrengst van de Bali Runners Bosloop zou gaan naar de hulpverlening aan kwetsbare kinderen in Indonesië, die een loopbeperking hebben en daardoor niet goed kunnen lopen.
Alle deelnemers, die zich reeds hadden ingeschreven, zullen een email ontvangen waarin aan hem wordt medegedeeld dat de Bali Runners Bosloop 2022 niet door zal gaan.
De door hen betaalde inschrijfgelden zullen binnenkort worden terugbetaald.
Het bestuur van de stichting Loopgroep Bali Runners wil iedereen, die zich reeds had ingeschreven of een bijdrage heeft geleverd aan de organisatie van dit evenement, hartelijk bedanken voor hun steun.


Vorig jaar heeft de stichting Loopgroep Bali Runners op 8 september een bosloop georganiseerd.
De opbrengst van deze bosloop is besteed aan de financiering van de hulpverlening aan Indonesische kinderen, die een fysieke beperking hebben (meestal klompvoet) en daardoor niet, of niet goed kunnen lopen.
De deelnemers aan deze bosloop hebben door hun deelname aan deze kinderen een helpende hand toegestoken op hun weg naar een betere toekomst.

De huidige situatie in Indonesië is voor de stichting Loopgroep Bali Runners aanleiding om voor de tweede maal een bosloop te organiseren, deze keer onder de naam “Bali Runners Bosloop”.
Deze bosloop zal op zaterdagavond 17 september 2022 plaats vinden op dezelfde start- en finishlocatie als vorig jaar, zijnde het adres Hoogeindseweg 23 in Oostelbeers.
De opbrengst van deze bosloop zal ook deze keer ten goede komen aan het eerdergenoemde goede doel.

Hardlopers en trailrunners kunnen voor deze bosloop tot en met vrijdag 16 september 2022 inschrijven op https://www.inschrijven.nl .
Er kan gekozen worden tussen twee afstanden, te weten 10 kilometer of 15 kilometer.
Deelnemers kunnen tussen 16.00 uur en 17.00 uur starten, er is dus sprake van een gespreide start.
Het parcours voor beide afstanden bestaat uit één ronde en zal worden uitgezet in het bos bij de start- en finishlocatie.
Bij de inschrijving kan een keuze worden gemaakt voor een medaille of geen medaille.
Het inschrijfgeld bedraagt 8,50 euro (met medaille), respectievelijk 7,00 euro (zonder medaille).
Er is geen tijdregistratie.
Het startnummer wordt niet toegezonden, maar kan vóór de start worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat.
Na de finish ontvangt iedere deelnemer een tegoedbon voor één consumptie.

Deelnemers, die met de auto komen, worden verzocht om de aanwijzingen van de vrijwilligers op het parkeerterrein bij de start- en finishlocatie op te volgen.
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt verzocht zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Voor de veiligheid van de deelnemers zullen vrijwilligers van EHBO aanwezig zijn.
Op zaterdagavond 17 september 2022 zullen tijdens deze bosloop de op dat moment geldende coronaregels van toepassing zijn.

Op dit evenement zijn de algemene voorwaarden van de stichting Loopgroep Bali Runners van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op de website https://www.balirunners.nl.
Op deze website zal in de komende maanden meer informatie worden geplaatst, onder andere over het parcours van de 10 kilometer en de 15 kilometer.


 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail