Bali Runners

Nieuws 2019

 

Grote verrassing bij de start van de SPECULAASACTIE 2019 van de Bali Runners.

In de afgelopen jaren heeft de stichting Loopgroep Bali Runners elk jaar in de maand november een SPECULAASACTIE gehouden. Het doel van deze verkoop van pakketten speculaas is om geld in te zamelen, waarmee Indonesische kinderen met een fysieke loopbeperking (meestal klompvoet) geholpen kunnen worden.

De kinderen worden via een operatie geholpen, die op Sumatra wordt uitgevoerd door een team van Nederlandse en Belgische artsen. In veel gevallen is een operatie niet nodig en kunnen de kinderen geholpen worden via de “Ponseti methode” waarbij de klompvoetjes langzaam maar zeker worden gecorrigeerd door middel van braces en gips.

In het afgelopen jaar heeft de stichting Loopgroep Bali Runners de operaties en bijbehorende revalidatie van 20 kinderen gefinancierd. Daarnaast hebben ze een aantal behandelingen via de “Ponseti methode” gefinancierd. Deze hulp hadden ze nooit kunnen verlenen zonder de steun van hun donateurs, die giften hebben gedaan en ook heel veel pakketten speculaas hebben gekocht.

In het afgelopen jaar heeft de stichting Loopgroep Bali Runners in de maand november ongeveer 3800 pakketten speculaas verkocht. Daarbij hebben ze de hulp gehad van ongeveer 30 verkooppunten in de gemeente Oirschot en ook daarbuiten. De Bali Runners zijn heel dankbaar voor de hulp van deze verkooppunten en ook voor de hulp van de JUMBO winkels in Oirschot en Middelbeers, alsmede de vogelshow in Oostelbeers, waar ze hun pakketten speculaas mochten verkopen.

Twee weken geleden werd de stichting Loopgroep Bali Runners aangenaam verrast door het bedrijf CARLUX AUTOSCHADE BV, DE DOMMEL 7, 5684 PP BEST, dat 600 pakketten speculaas bestelde voor hun personeel. Dat is natuurlijk een prachtige start van de speculaasactie van de Bali Runners, die zij in november willen gaan houden. De stichting Loopgroep Bali Runners willen de eigenaren en medewerkers van CARLUX AUTOSCHADE BV daarom hartelijk bedanken voor dit prachtige gebaar. Hiermee laat dit bedrijf zien dat het een warm hart heeft.

Als er meer bedrijven zijn, die pakketten speculaas willen kopen, bijvoorbeeld ter aanvulling van kerstpakketten voor het personeel, dan kunnen zij contact opnemen met Kees Smetsers, secretaris en penningmeester van de stichting Loopgroep Bali Runners, emailadres smetserskees@hotmail.com. Het is een heel mooie manier om Indonesische kinderen te helpen en er voor te zorgen dat ze een betere toekomst krijgen.


Aankondiging Groene Woud Lente Trail op 19 april 2020.

De stichting Loopgroep Bali Runners en Atletiek Oirschot organiseren op zondag 19 april 2020 samen de derde editie van de Groene Woud Lente Trail.

De recreatieve trail zal deze keer, net als tijdens de eerste editie, worden gehouden in het unieke natuurgebied De Mortelen, dat beheerd wordt door de stichting Het Brabants Landschap en gelegen is tussen de gemeenten Oirschot, Boxtel en Oisterwijk.

De opbrengst van deze trail zal bestemd worden voor een goed doel.

Nadere informatie zal in de komende maanden worden gepubliceerd op de website van Atletiek Oirschot en op deze website.

Noteer vast deze datum in uw agenda, want het is een heel mooie kans om op een sportieve manier te gaan genieten van de prachtige flora en fauna van dit bijzondere natuurgebied.


Bali Runners ontvangen donatie van Atletiek Oirschot.

Op 16 juli 2019 ontvingen Henk van Gerven en Kees Smetsers namens de stichting Loopgroep Bali Runners van Atletiek Oirschot een cheque van 514,87 euro. Deze cheque heeft betrekking op een gedeelte van de opbrengst van de Groene Woud Lente Trail 2019. Door dit prachtige gebaar van Atletiek Oirschot kunnen de Bali Runners komend jaar weer een Indonesisch kind, dat een beperking heeft en niet (goed) kan lopen, een betere toekomst geven. Het betreffende kind kan via een operatie of via de zogenaamde “Ponseti methode” verlost worden van zijn/haar beperking. De Bali Runners zijn heel blij met de vriendschap tussen de stichting Loopgroep Bali Runners en Atletiek Oirschot. Deze vriendschap is nu door Atletiek Oirschot vorm gegeven door een grote donatie. Daarmee hebben ze (weer) laten zien dat deze vereniging een warm hart heeft. Bedankt bestuur en leden van Atletiek Oirschot.


Sponsorlunch Stepping Stones Bali was verrassend en interessant.

Ongeveer twaalf jaar geleden vertrok Marjanne Oomen uit Oirschot naar het eiland Bali om zich daar in te gaan zetten voor de kwetsbare kinderen. Intussen heeft ze met haar stichting Stepping Stones Bali al heel veel kinderen geholpen. In eerste instantie heeft Marjanne zich met haar stichting gericht op kinderen met een orthopedisch behandelbare beperking. In de afgelopen jaren zijn Marjanne en haar medewerkers zich vooral bezig gaan houden met het op een hoger niveau brengen van de hulpverlening aan Balinese kinderen, die een beperking hebben.

Zondag 16 juni organiseerde het bestuur van de stichting Stepping Stones Bali een sponsorlunch in Café ’t Zand. Marjanne was daar met haar gezin aanwezig om de resultaten van haar werk op Bali te delen met de aanwezigen. Het werd een heel gezellige en interessante bijeenkomst, die begon met een overheerlijk buffet. Tijdens de sponsorlunch kreeg Marjanne van de Bali Runners een cheque van 3000 euro voor haar klompvoetproject op Bali. Met dit geld en de opbrengst van de sponsorlunch kan ze op Bali weer een groot aantal kinderen een betere toekomst geven. Het was mooi om te zien dat het werk van Marjanne in de gemeente Oirschot door zoveel mensen wordt gesteund. Voor Marjanne en haar gezin, maar ook voor het bestuur en de medewerkers van de stichting Stepping Stones Bali, zal dit een heel mooie morele ondersteuning zijn. Bedankt vrienden van de stichting Stepping Stones Bali !

Kees Smetsers


Bali Runners brengen het “vuur van het geloof” over van de Kerk van Spoordonk naar de Kerk van Oirschot.

Vanwege het teruglopende kerkbezoek wordt de Bernadettekerk van Spoordonk binnenkort gesloten. Voor de geloofsgemeenschap van dit kleine dorp is dit een droevige gebeurtenis. Na 82 jaar raken ze hun geliefde Kerk kwijt. Het gebouw krijgt een nieuwe bestemming als Dorpshuis, waar de inwoners van Spoordonk elkaar kunnen blijven ontmoeten. Dat is een positieve constatering, maar het blijft een emotioneel moeilijk afscheid. Natuur blijft het vuur van het geloof branden bij de inwoners van Spoordonk en dat vuur gaan ze vanaf nu brandend houden in de monumentale Basiliek van Oirschot. Om deze reden hadden de Bali Runners onlangs de eervolle uitnodiging gekregen om het ” vuur van het geloof” over te brengen van de Kerk van Spoordonk naar de Kerk van Oirschot.
Tijdens de allerlaatste viering in de Kerk van Spoordonk namen de Bali Runners, gekleed in hun groene loopshirts, op een indrukwekkende wijze het “vuur van geloof” in ontvangst. Onder het applaus van alle aanwezigen in de bomvolle Kerk liepen de Bali Runners daarna naar buiten. Dat was een emotioneel moment, dat de Bali Runners raakte. Buiten de Kerk stelden de Bali Runners zich op aan de hoofd van een stoet met drie huifkarren, die werd gevuld met de aanwezigen uit de Kerk. Het waaide hard, maar het “vuur van het geloof” bleef branden in de fakkels, die de Bali Runners in hun handen hadden. Toen begonnen ze hardlopend aan hun tocht naar de Kerk van Oirschot. Pastor Wilfred van Nunen had ook loopkleding aangetrokken en liep in een Bali Runners loopshirt mee. Dat deed hij heel goed, want hij volgde het tempo van de Bali Runners moeiteloos. Vóórop liep Henk van Gerven met de nieuwe vlag van de stichting Loopgroep Bali Runners Het was een prachtig gezicht om hem aan het hoofd van acht groene Bali Runners en de stoet huifkarren tussen de huizen van Spoordonk over de Spoordonkseweg naar Oirschot zien te rennen. Net voordat ze bij de Kerk in Oirschot waren begon het te regenen, maar dat doofde het vuur in de fakkels niet. Buiten bij de prachtige Basiliek vormden de Bali Runners een erehaag voor de Gilde, die een vendelgroet bracht, en de mensen uit Spoordonk die de Basiliek binnen gingen. Daarna volgden ze de gelovigen en gingen in een halve cirkel bij het altaar staan. Even later staken ze één voor één met hun fakkels zeven kaarsen aan en dat was ook een emotioneel moment, wat toen hadden ze het “vuur van het geloof” namens de mensen van Spoordonk overgedragen. Iedereen was het er mee eens dat dit een heel mooie symbolische gebeurtenis was geweest. De Bali Runners zijn blij dat ze hieraan mee hebben mogen werken. Dat blije gevoel deelden ze even later bij De Stapperij met heel veel inwoners van Spoordonk en daarmee werd deze enerverende dag afgesloten.

 • DSCN-4696
 • DSCN-4697
 • DSCN-4705
 • DSCN-4709

Kees Smetsers


Een dag met een gouden randje voor de Bali Runners.

Op zaterdagmorgen 8 juni 2019 vertrekken vier Bali Runners in de vroege morgen voor een reis naar Aerdenhout (bij Haarlem). Onderweg haalden ze in Tilburg Frater Ad Hems op, want die zou hen deze dag vergezellen op hun missie. Na een lange file ter hoogte van De Veluwe, waar dieren op de snelweg liepen, bereikten ze toch nog op het afgesproken tijdstip de bestemming Klooster Alverna in Aerdenhout. Op deze bijzondere plek gingen ze een cheque van 20.000 euro overhandigen aan Zuster Jeannette van Paassen. Deze cheque vertegenwoordigde het bedrag dat de Bali Runners met de fantastische hulp van hun donateurs en sponsors bij elkaar hadden gebracht voor de financiering van de operaties van 20 Indonesische kinderen, die altijd een beperking hadden gehad en nooit goed hadden kunnen lopen. De operaties hadden plaats gevonden op het project van Pusat Rehabilitasi Harapan Jaya op Sumatra, dat bijna 40 jaar geleden is opgericht door Zuster Jeannette van Paassen. De Bali Runners werden hartelijk ontvangen door deze bijzondere vrouw, die heel blij verrast was dat ook frater Ad Hems bij de Bali Runners was, want zij kende hem nog van haar tijd in Indonesië. Bij de ontmoeting was ook Huub van der Heide aanwezig, een van de orthopedisch chirurgen, die elk jaar op Sumatra de kinderen mee opereert. Verder was ook de zus van Zuster van Jeannette van Paassen aanwezig en Nico Eijkmans, die een belangrijke rol vervult op het project Pusat Rehablitiasi Harapan Jaya. Het werd een heel warme ontmoeting met als hoogtepunt de overhandiging van de cheque. Voor de Bali Runners kon deze ontmoeting niet lang genoeg duren, maar ze moesten weer snel naar huis voor hun volgende hoogtepunt van deze dag, het overbrengen van het “vuur van het geloof” van de Kerk van Spoordonk naar de Kerk van Oirschot. Maar voordat ze vertrokken drukte Zuster Jeannette van Paasen hen op het hart om al de lieve mensen te bedanken, die op de een of andere manier bijgedragen hebben aan het bedrag van 20.000 euro, waardoor 20 Indonesische kinderen een kans op een betere toekomst hebben gekregen. De Bali Runners sluiten zich hierbij graag aan en danken iedereen die hen in het afgelopen jaar heeft gesteund. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Kees Smetsers


La Roche was héél zwaar, maar wel een van de mooiste marathons.

Vrijdag vertrokken Henk van Gerven, Antoinet Hems, Elia Deenen en Kees Smetsers naar La Roche in de Ardennen (België) om daar de kleuren van Atletiek Oirschot en de Bali Runners te gaan verdedigen. Hun logeeradres was in Rendeux en daar konden ze zich in alle rust voorbereiden op deze zware natuurtrail. Hoe zwaar het zou worden, dat zouden ze de volgende dag meemaken…

Henk ging zaterdagmorgen om 08.30 uur van start voor zijn vierde hele marathon in de serie van twaalf hele marathons, die hij dit jaar gaat lopen. Elia, Antoinet en Kees vertrekken om 10.00 uur voor hun halve marathon en toen was de temperatuur al op weg naar de 27 graden, die deze dag extra zwaar zouden maken.

Nadat ze in het toeristische dorp La Roche waren uitgezwaaid door een groot aantal leden van “Keskenoate”, die daar toevallig ook waren, begonnen ze aan een steile klim, die maar bleef duren. Het eerste uur was het bijna constant klimmen en niemand kon blijven hardlopen, iedereen wandelde naar boven. En zo zou het constant blijven, de ene steile helling volgde de andere op. En als het dan even vlak werd moesten weer snelstromende beekjes en rotspartijen bedwongen worden. Henk moest zelfs de rivier de Ourthe oversteken, tot zijn knieën in het water. Sommige stukken waren zo steil en vol met rotsblokken dat er op handen en voeten geklommen moest worden. Maar de natuur was adembenemend mooi en de verzorging bij de waterposten was fantastisch. Deze trail was héél zwaar, maar het was wel een van de mooiste (halve) marathons die Henk, Elia, Antoinet en Kees ooit gelopen hebben, misschien wel dé mooiste.

 • La Roche 1
 • La Roche 2
 • La Roche 4
 • La Roche 5
 • La Roche 6
 • La Roche 7
 • La Roche 8
 • La Roche 9
 • La Roche 10
 • La Roche 11
 • La Roche 12
 • La Roche 13
 • La Roche 14

Elia, Antoinet en Kees waren bij elkaar gebleven en finishten in een tijd rond de drie uur. Voor Henk duurde de hele marathon van La Roche meer dan zes uur, en volgens zijn eigen zeggen was hij onderweg drie keer bijna begraven. Het was heel zwaar geweest, maar wat hadden ze alle vier genoten. Deze trail zullen ze nooit vergeten. De organisatie verdient in alle opzichten een groot compliment. Wel jammer dat er bij de finish geen medaille was. Voor een hardloper is het toch een mooie einde van zijn wedstrijd als hij een medaille krijgt omgehangen. Maar verder is er alle reden om nog een keer terug te gaan naar dit super mooie plekje in de Ardennen.

Kees Smetsers


Bali Runner haalt tweede plaats in verkiezing “Loper van het jaar in Nederland” !

Henk van Gerven, voorzitter van de stichting Loopgroep Bali Runners, heeft op 20 februari 2019 de leeftijd van 62 jaar bereikt. Op die dag is bij hem het idee ontstaan om in zijn 63e levensjaar elke maand een hele marathon te gaan lopen. Bij deze twaalf marathons in één jaar wil hij zich laten sponsoren en van de opbrengst hoopt hij minimaal één Indonesisch kind, dat een beperking heeft en nooit (goed) heeft kunnen lopen, een betere toekomst te geven. Mensen, die Henk willen steunen, kunnen dat doen via een donatie op bankrekening NL34RABO 0316590371 ten name van de stichting Loopgroep Bali Runners.

Henk gaat de volgende marathons lopen:

17-3: Natuurmarathon Vaals-Maastricht
28-4: Marathon Düsseldorf (Duitsland)
19-5: Marathon Leiden
1-6: Natuurmarathon La Roche (België)
14-7: Leenderbostrail (natuurmarathon)
11-8: Marathon Monschau (Duitsland)
29-9: Marathon Bruggehout (België)
27-10: Marathon Gent (België)
24-11: Natuurmarathon Geldrop
15-12: Marathon Spijkenisse
5-1-2020: Marathon Kevelaer (Duitsland)
9-2-2020: Two Rivers Marathon Zaltbommel (afsluiting van het project)

De andere Bali Runners vinden het geweldig wat hun loopvriend Henk doet, want het is bijna een onmogelijke opgave, zeker gezien de leeftijd van Henk. Daarom hebben ze hem aangemeld voor de verkiezing “Loper van het jaar in Nederland” van het hardloopmagazine Runners World.

De redactie van Runners World was zó onder de indruk van het project “twaalf marathons in één jaar” van Henk, dat ze hem uit de vele inzendingen aanwezen als één van de vijf genomineerden.

Henk stond nagenoeg de hele periode van de verkiezing “Loper van het jaar in Nederland” met een ruime voorsprong op de eerste plaats. Op de voorlaatste dag veranderde zijn ruime voorsprong plotseling in een ruime achterstand. Uiteindelijk werd Henk tweede en dat is natuurlijk een prachtige prestatie. De Bali Runners zijn trots op hun hardloopvriend en zullen hem van harte steunen tijdens het realiseren van zijn uitdaging.

Inmiddels heeft Henk al drie van de twaalf geplande marathons gelopen. In totaal is er nu al 570, 00 euro binnengekomen voor het project van Henk. Een operatie van een Indonesisch kind, dat een loopbeperking heeft, kost inclusief drie maanden revalidatie en fysiotherapie gemiddeld 1000,00 euro. Dus Henk heeft de helft van zijn doel al verwezenlijkt. De Bali Runners hopen dat Henk slaagt in zijn opzet, want hij doet er werkelijk alles voor.


Henk van Gerven gaat dit jaar 12 hele marathons lopen !

De voorzitter van ​de Stichting Loopgroep Bali-Runners is Henk van Gerven uit Oostelbeers. Henk is ook lid van Atletiek Oirschot en een gepassioneerde marathonloper met intussen 40 hele marathons op zijn naam. Daarbij gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

Zo gaat hij in het komend jaar ondanks zijn leeftijd van 62 jaar elke maand een hele marathon lopen. Met de sponsoring van deze 12 marathons wil hij minimaal één kind in Indonesië een betere toekomst geven.

Afgelopen zondag 20 mei 2019 heeft Henk de derde van zijn voorgenomen 12 marathons gelopen. In Leiden werd hij moreel gesteund door de Bali Runners Antoinet, Linda en Ellen, die daar de halve marathon liepen en daarna Henk bij de finish feliciteerden met zijn prestatie.

 • IMG-20190519-WA0014
 • IMG-20190519-WA0016
 • IMG-20190520-WA0002
 • IMG-20190520-WA0003
 • IMG-20190520-WA0004

Leden van Atletiek Oirschot en de Stichting Loopgroep Bali-Runners hebben de uitdaging van Henk onder de aandacht van Runners World Nederland gebracht en die waren zó onder de indruk dat ze Henk geselecteerd hebben als een van de vijf genomineerden voor de verkiezing “Loper van het jaar”.

Henk verdient het echt om een keer in het zonnetje te worden gezet, want hij is niet alleen een gepassioneerde marathonloper, maar ook een mens met een warm hart. Zo gaat hij bijvoorbeeld elk jaar rond Kerstmis twee weken lang Kerstverhalen vertellen bij Kerststallen, bejaarden en eenzame mensen. Hij staat altijd klaar voor mensen, die het moeilijk hebben en hulp nodig hebben.

Voor mij is hij een echte hardloopvriend en hij heeft mij al vaak gemotiveerd tot mooie sportprestaties. Daarom wil ik vragen of u een stem uit wilt brengen op Henk.

Iedereen kan tot 22 mei stemmen. Per persoon kan één stem worden uitgebracht via één persoonlijk emailadres. Na 22 mei wordt de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt en gepubliceerd in het hardloopmagazine Runners World. Als Henk zou winnen, dan zou dat landelijke publiciteit betekenen voor deze BRABANTSE hardloper en meer mogelijkheden voor de Stichting Loopgroep Bali Runners (www.balirunners.nl) om via hun project kwetsbare kinderen in Indonesië te helpen.

Het gaat hier niet alleen om waardering voor Henk persoonlijk, maar ook om te bereiken dat de Bali Runners meer kinderen in Indonesië kunnen helpen.

Stemmen is mogelijk via de volgende link: https://www.runnersworld.com/nl/nieuws/a26848824/stemmen-loper-van-het-jaar-2019/.

Gewoon uw gegevens invullen en dan klikken op de foto van Henk, dan hebt u gestemd.

Alvast hartelijk bedankt.

Kees Smetsers


Specsavers Best helpt kinderen in Indonesië.

Vandaag was het weer een bijzondere dag voor de stichting Loopgroep Bali Runners. Johan Pijnenburg en Kees Smetsers ontvingen uit handen van het management van Specsavers Best een cheque van 515,50 euro. Dit bedrag is voldoende om een Indonesisch kind, dat een loopbeperking heeft, te laten opereren en een kans op een betere toekomst te geven.

De Bali Runners zijn heel blij met deze donatie en willen het management en alle medewerkers van Specsavers Best daarvoor hartelijk bedanken.

Mede dankzij hen rent er straks in Indonesië een kind rond, dat anders nooit goed had kunnen lopen of rennen…

 • Specsavers 4
 • Specsavers 2


Kinderen van de Emiliusschool in Son helpen kinderen in Indonesië.

Vandaag hebben Johan Pijnenburg, Antoinet Hems en Kees Smetsers namens de stichting Loopgroep Bali Runners een cheque van 300 euro ontvangen van  de Emiliusschool in Son.
De overhandiging van de cheque gebeurde in het bijzijn van alle kinderen en hun begeleiders, die het bedrag bij elkaar hadden gebracht door middel van de verkoop van zelfgemaakte kerstdecoratie tijdens de Kerstmarkt op hun school.
Met dit prachtige gebaar en ook via de aankoop van heel veel pakketten speculaas, zorgde deze school er voor dat er een kind in Indonesië een kans op een betere toekomst krijgt.
De Bali Runners zijn hen daarvoor heel dankbaar.


De Bali Runners verkennen het parcours van de Groene Woud Lente Trail.

De Groene Woud Lente Trail van zondag 14 april 2019 komt steeds dichterbij. De Bali Runners zijn samen met Atletiek Oirschot bezig met de organisatie van dit recreatieve wandel- en loopevenement. Hiervoor zijn ze afgelopen zondag het parcours van deze trail wezen verkennen. Ze genoten van de unieke sfeer van het natuurgebied Kampina met zijn vele vennen, heidevelden en bossen. De Bali Runners waren allemaal aanwezig en daarom was het een mooi moment om een groepsfoto te maken.


Halve Marathon Egmond aan Zee

Westerstorm houdt de Bali Runners niet tegen.

Als je gaat meedoen aan de halve marathon van Egmond aan Zee, dan kun je van alles verwachten. Het is een van de zwaarste halve marathons van Nederland en de weergoden kunnen deze wedstrijd soms extra moeilijk maken. Toen de Bali Runners Henk van Gerven, Piet van Oirschot en Kees Smetsers op zondag 13 januari 2019 na de start van deze halve marathon het strand op renden, zagen ze hoe de woeste golven met witte schuimkoppen het strand op rolden. Slierten schuim waaiden tussen de duizenden hardlopers, die gejaagd door de wind over het strand renden. Gelukkig was het laag water en daardoor was het strand goed te belopen. Henk en Piet lopen normaal veel sneller als Kees, maar deze keer bleven ze bij hem om hem moreel te steunen in zijn eerste echte wedstrijd na zijn blessure en om hem uit de stormachtige wind te houden. Acht kilometer lang bleven de drie Bali Runners in een gestaag tempo over het strand rennen totdat ze de duinen in moesten. Daar stond een nieuwe beproeving op hen te wachten. Los zand en hoge duinen, sommige met een stijgingspercentage van meer dan 7%, en heel veel vals plat. Bij het opgaan van de duinen riep Kees tegen Piet en Henk dat ze hun eigen tempo konden gaan lopen en dat hij het wel zou redden tot de finish. De twee vrienden, die hem zo goed hadden gesteund op het strand, verdwenen daarna langzaam in de verte, waar een lange rij hardlopers zich door de duinen van Egmond aan Zee worstelden. Henk van Gerven voelde zich heel sterk en begon te versnellen. Hij hield dat vol tot de eindstreep en liep de tweede helft van de wedstrijd sneller als de eerste. Zijn tijd van 1.56.38 was onder deze omstandigheden heel goed en hij had nog veel sneller kunnen zijn als hij op het strand niet bij Kees was gebleven. Piet en Kees liepen in hun eigen tempo naar de finish, waar ze Henk in de armen konden sluiten. Alle drie waren ze blij dat ze deze uitdaging waren aangegaan. Ze hadden de stormachtige wind overwonnen en de elementen van Moeder Natuur getrotseerd. Voor een hardloper is het super om zoiets mee te maken, zeker als je het kunt doen voor het goede doel van de Bali Runners, te weten de Indonesische kinderen die een beperking hebben en die onze hulp nodig hebben.

Kees Smetsers

 • Drie Bali Runners in Egmond.
 • Egmond 2019 1
 • Egmond 2019 2
 • Egmond 2019 3
 • Egmond 2019 4
 • Egmond 2019 5
 • Egmond 2019 6
 • Egmond 2019 7
 • Egmond 2019 11
 • Egmond 2019 12

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail